Historien

Coworking Plus startede med målet om at lave et rigtigt coworking space i Odense. 

For os er coworking et begreb som er en del af vores DNA – et hus i konstant bevægelse, hvor vidensdeling, netværk og kreative rammer skaber grobund for et hus der udvikler sig sammen med sine brugere. 

Velkommen til Coworking Plus!

Kulturen

Coworking kulturen er præget af vidensdeling og lysten til at dele hverdagen med ligesindende. 

De coworkers vi har i huset hjælper hinanden hvor de kan og sætter deres netværk, viden og kompetencer i spil når det giver mening. 

Gennem Odin Award og vores månedlige events sørger vi for konstant at udvikle kulturen både i og uden for huset. 

Netværket

Med mere end 90 virksomheder i huset bliver du en del af Syddanmarks største hub for startups, freelancere og Scale-ups.

Med så mange virksomheder det samme sted, oplever mange det lettere at få opgaver og finde de rigtige samarbejdspartnere til de forskellige projekter man sidder med. 

Mangler du en grafiker, tekstforfatter, programmør, fotograf eller en innovationskonsulent? Så finder du dem og mange flere under samme tag hos os. 

DSC08005

fRA start-up tIL scale-up

Vi har gjort det let at gå fra startup til scaleup i coworking rammerne. Med vores plug’n’play koncept sørger vi for alt der hedder kontordrift og du skal blot sørge for at vækste din virksomhed i coworking rammerne.

Med mulighed for at gå fra 1 person til mere end 20 i rammerne er det let at skalere din virksomhed under samme tag.

Coworking Plus sørger for de inspirerende rammer, men det er vores coworkers, der skaber stedet og arbejdsmiljøet - ikke omvendt.

Mads Limère Fugl
Co-founder & CEO - Coworking Plus

Coworkers
i huset